O mnie

Jestem absolwentką dietetyki klinicznej Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego. Z uwagi na moją pasję artystyczną, jaką jest taniec z zainteresowaniami człowiekiem, wybrałam połączenie tych dwóch kierunków i podjęłam próbę rozwoju szczególnie jako dietetyk tancerzy.

Przez pięć lat moimi podopiecznymi byli uczniowie warszawskiej szkoły baletowej na Moliera. Od pięciu lat współpracuję w tym obszarze także z Polskim Baletem Narodowym. W roku 2020 została wydana moja książka pt. „Otyłość brzuszna”, wyd. M. Ponadto zajmuję się wspomaganiem żywieniowym w różnych jednostkach chorobowych. Piszę o tym co tydzień w zakładce W GABINECIE. Prowadzę warsztaty żywieniowe oraz wykładam na uczelni wyższej. Idea mojej pracowni powstała między innymi dzięki jednostkom pragnącym obudzić w sobie prawdziwą świadomość żywienia. Jej założenie to kompleksowe podejście do organizmu człowieka ukierunkowane na edukację. Dotyczy ona nie tylko próby odnalezienia modelu żywienia odpowiedniego dla danego organizmu. Ale również umożliwienie zdobycia wiedzy i umiejętności w wielu obszarach zdrowego stylu życia. Jak to zrobić? I jak się tego nie bać?

Zapraszam do wspólnej podróży…

Napisz do mnie